2011. június 17., péntek

nemvagyoksnassznemvagyoksnassznemvagyok...

Itt a nyár, vége az iskolának, én pedig nem csinálok mást, mint hogy itt ülök bent a gép előtt, és bosszankodok, nevetek, sírok, izgulok, fázok, izzadok, szenvedek, hiperaktívkodok, trollkodok, stb.
Csak olyan semmitmondó dolgok vannak velem, mint hogy elkezdtem egy animét (amit külön kérésre nem összegzek),  de ennyit azért megengedek magamnak:

 Az animét roppantmód élvezem, talán még a Clannad-ot sem élveztem ennyire. Ebben van minden, ami a régi animéket különlegessé tette, és éppen ezért szerettem meg! És jól haladok vele.

A fényképezőgépem mostanában hanyagoltam kicsit, ezt sajnálom, de nem bánkódom, hiszen holnap végre használhatom! IGEN! Holnap Dinamit-koncert DUNAÚJVÁROSBAN! És Dóri is jön, és ott is maradhatok, és yeee. Amúgy is, a Dinamit megérdemel egy-két profi fotót végre.

A szerep is mostanában gőzerővel megy, aminek nagyon-nagyon örülök, és sorra érnek a jó hírek, aminek meg külön nagyon-nagyon örülök.

Aminek annyira már nem örülök, hogy a nyarat nem a szerelmemmel fogom tölteni, de legalábbis az első felét biztosan nem. Pedig nagyon-nagyon kívántam volna. De az élet megy tovább, nem?

A búzatáblám készül, de nagyon-nagyon sajnálnám, ha nem sikerülne összehozni, márpedig szerintem nem fogom tudni, mert nagyon lusta vagyok, és kevesebb, mint egy hónapom van a végére érni. Pedig olyan jó ötlet!

Unom a zenéimet. Kéne valami új. Akinek van valami ötlete, az kommentárba hagyja meg :D

Ja, aki meg hülye, az haljon meg.
Aki meg gonosz, úgyis pokolra jut.

3 megjegyzés:

Dorothy írta...

http://www.youtube.com/watch?v=VkCLBj7nKPY *Mert nem Dóri lenne*

Kin írta...

*lelkesen csúnyán néz*

● Faye Fairthorne ● írta...

mi vaaan, nem reklámoztam ^o)