2011. június 3., péntek

Vegyesen

Na, kezdjük a napi mustrát.

Ade 1.) Elmegy a biosztanárnőm.
Sosem voltam kiemelkedően jó ebből a tantárgyból, de kétséget kizáróan Ő volt az, aki megszerettette velem, és Ő vett rá, hogy igenis érdemes megtanulni azt, ami az órán elhangzik. Egy igazi mentor volt, egy igazi tanár, aki tiszteletben tartotta a diák és az ember közötti különbséget (nem úgy, mint az osztályfőnököm, erről később ejtek szót). Nagyon, borzasztóan megrázott. Nem csak engem, az osztályt is. Sírdogáltunk páran. Igazság szerint idegileg készítette ki az iskola, meg a kollégák. Nem vagy egyedül, Ági néni, K. mellett én is eret vágnék!
És csak hogy tudd, nem hagyunk elmenni méltó búcsú nélkül :)

Ade 2.) Értékelőlap
Igen, beírtam az osztályfőnökömet a legrosszabb tanárok közé. Hogy miért? Mert úgy kezeli az osztályát, mintha már felnőtt lenne. Nagy hiba egy ekkora birkacsordát útjára engedni, és azért nem mindegy, hogy egy tanár egy felnőttel beszélget, vagy egy diákkal. Jó, ezt a diákok sem tartják tiszteletben, de már elnézést, nem kéne lógásokat leigazolni, meg szemet hunyni fél órás késések felett. Elhiszem, hogy emberileg egy osztály azt a tanárt szereti jobban, aki ezt elnézi nekik, de az ilyen tanár nem jó tanár. És én elhiszem, hogy K. cseszegeti, de ha okot ad rá, akkor ne csodálkozzon. És igen, kettesre értékeltem az osztályfőnök munkáját (ötből).
H. K. sose hunyt szemet késők és lógások felett, és mégis hogy szeretjük, pedig diákként kezel bennünket.

Ade 3.) Nyári terveim
Először is, szeretnék az idén nyáron egy rajziskolát kijárni. Jövőre, az érettségire tanulás mellett nem lesz időm ilyesmire, márpedig, ha azt szeretném, hogy felvegyenek akár a képző-, akár az iparművészetire, igenis repeszteni kell. Ha ez nem sikerül, akkor munkát kell keresnem, de ez nem az idei, hanem a jövő nyárra vonatkozik már.

Másodszor is, Petya. Nagyon szeretném, ha összejönne ez a Velencei-tónál töltött közös kis idő, akár öt nap, akár másfél hét. És még olcsón tudunk is szállást, plusz van némi protektivitásunk is a tulajt illetően. 8000 egy éjszaka, de ugye ha többen megyünk, oszlik a költség. Olyan zseniálisan szuper lenne, ha jönne Petya, meg Bernadett, meg az ő Gabija, én meg felkapom Dórit, és lecsattognánk vonattal, és édes nyár! Mézédes görögdinnye, jéghideg csokoládéfagylalt, színes bikinik, lapos hasak, izmosra dolgozott felsőtestek, vizes hajak, rekkenő hőség, női kézzel készített ebéd, délutáni szunyák, nagy légynapszemüvegek, és sehol egy felnőtt!!!

Harmadszor is, fogyás. Őszintén megmondom, szeretnék étrend-kiegészítő bogyót venni. Hogy miért? Mert ha beleadom a saját pénzem, és tudom, hogy meg kellett fizetnem az árát, biztos nem felejtem el bevenni xD Ennyi xD. Emellett persze, le akarom tenni az édességet és a kenyérféléket, továbbá tervezek vízhajtó életeket-italokat inni-enni; pl. dinnye, víz, stb. De a bogyó nélkül nem fog menni, mert csak halogatnám. Jó lesz! Fightto! De ez titok!

Negyedszer is, osztálykirándulás. Nincs, de ha lenne sem mennék. És amikor ezt mondtam V-nek, rögtön kérdezte, hogy miért. Én meg mondtam, hogy október óta nem oylan a kapcsolatom az osztályommal, amilyennek lennie kéne, és elfogytak azok az emberkék, akiktől megkérdezhettem volna, hogy aludhatnék-e vele. Tudjátok, mit mondott? Hogy miért nem alszol Vele?! WTFOMG :D Azért szégyen, hogy nem O-nak jut eszébe, de alig várom azt a pillanatot, hogy peckesen azt mondhassam O-nak, hogy bocs, de elígérkeztem. Megnézném az arcát.

Ade 4.) Taiwan
Igen, fölvettem a kapcsolatot a május 15-én látott con-on szereplő Hetaliás Taiwant alakító lánnyal. Nagyon csípem, és tényleg rengeteg bennünk a közös, továbbá regteteg szuper tervez szőttünk a nyárra! Alig várom, hogy ez a cosplay-fotózás megvalósulhasson, hallod, Miya? Nem elfelejteni! Még egy környéken is lakik, mint én laktam, hihetetlen!
A másik lány nem ennyire beszédes, meg nyílt, de őt is bírjuk :)

Ade 5.) Random dolgok.
- kettes lett az évvéges matekom ---> nem bukok!
- a semmiről nem szoktak blogot vezetni.
- a szar dolgokról sem szoktak blogot vezetni.
- 4-es átlaggal zárom az évet.
- ma kegyetlenül búzatáblázni fogok, mert nagyon elmaradtam vele.
- várom a vasárnapot - hihetetlen, de tényleg

2 megjegyzés:

Kin írta...

Hallom! Innen ám, hallom! Itt fülelek :'D És persze, hogy egy felajánlott fotózást nem mondok vissza =) Mert... bennünk sok a közös, tudod :D

● Faye Fairthorne ● írta...

jaja! gőzerővel törünk előre! :D
FIGHTTO!